Showing posts with label Rule No.7 CCS (RP)Rules. Show all posts
Showing posts with label Rule No.7 CCS (RP)Rules. Show all posts

Friday, May 03, 2013

Stepping up of pay of the senior with reference to the revised pay of juniors applicability of Notes 7 & 10 below Rule 7 (1) of CCS (RP) Rules, 2008.


CIRCULAR

OFFICE OF THE PRINCIPAL CONTROLLER OF ACCOUNTS (FYS)
1 0-A. S. K. BOSE ROAD. KOLKATA-700 001

No. Pay/Tech-l/01(6th CPC)/2013/Cir-10

Date: 08/04/2013

To
All Group Controllers
All Br. AOs

Subject:- Stepping up of pay of the senior with reference to the revised pay of juniors applicability of Notes 7 & 10 below Rule 7 (1) of CCS (RP) Rules, 2008.

   Several references have been received from some of the Factories as well as Br. AOs seeking clarification for stepping up of pay to the senior Fireman at par with their juniors appointed on or after 1.1.2006 in terms of Ministry of Defence I D No. 11(4)/2008/D (Civ-I) dtd 06-05-2011.

   The matter was taken up with the OFB for preparation of common seniority list in respect of Firemen grade to fulfill one of the conditions stated in the ibid MOD order.

Read More »

FREE EMAIL UPDATES

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner